Dato og tid er man 18. nov 2019 15:27

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: fre 24. maj 2019 06:44 
Offline

Tilmeldt: fre 24. maj 2019 05:35
Indlæg: 4
Hej.
Jeg har købt mig en gammel Ford 550,med sideforskydning. Forrige ejer har aldrig brugt bagerste gravarm. Mit problem er,at støtter Peder sidder fast ????. De bevæger sig lidt når jeg prøver dem. Tænkte så om der kunne være noget jeg gør forkert.??? Sidder der nogen form for løs på dem, eller er der noget andet jeg skal gøre. Er der nogle herinde der har prøvet at de er rustet fast. Har prøvet at lede efter manualer,på nettet uden held. Hvor kan jeg finde dem. Håber at få lidt hjælp.


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. maj 2019 07:05 
Offline

Tilmeldt: søn 9. nov 2008 21:29
Indlæg: 1173
Geografisk sted: djursland
Det er de lodrette støtteben så.
Mener ikke der er lås.
Kan du høre den arbejder i hydraulikken når du prøver?

_________________
Med venlig hilsen Henrik J


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. maj 2019 14:54 
Offline

Tilmeldt: fre 24. maj 2019 05:35
Indlæg: 4
henrik j skrev:
Det er de lodrette støtteben så.
Mener ikke der er lås.
Kan du høre den arbejder i hydraulikken når du prøver?


Top
 Profil  
 
Indlæg: fre 24. maj 2019 14:58 
Offline

Tilmeldt: fre 24. maj 2019 05:35
Indlæg: 4
Hej Henrik.
Tak for opmærksomheden. Når jeg prøver at sænke dem. Kan jeg høre at den arbejder, dem giver sig også lidt. Camilla 1 Cm. Der sidder et lille håndtag til Højer for grav håndtagene. Jeg ved ikke hvad det er til, det er rustet fast,,,,


Top
 Profil  
 
Indlæg: man 10. jun 2019 18:20 
Offline

Tilmeldt: lør 8. jun 2019 16:41
Indlæg: 1
Hej Lundbergh,

Der er ingen lås på. Det er en helt almindelig hydraulik-cylinder som kører inde i benene.
Hvis det er maskinen med 4 håndtag, er de to lange til gravearmen og de to mindre (én på hver side) er til hver sit støtteben.
Der sidder også et lille håndtag til at hive i - går ud fra at det er den du mener - den bruges til sideforskydning (det en lås)

Så det virker underligt, hvis ikke de virker og der vel og mærket er olie på.

Er slangerne monteret rigtigt? 2 stk. der sidder oppe i toppen af hvert ben.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team