Dato og tid er tors 4. mar 2021 08:54

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: tors 11. feb 2010 11:48 
Offline
Site Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: man 13. dec 2004 00:42
Indlæg: 485
Geografisk sted: Fuglebjerg Sydvestsjælland
Der har et par dage været problemer med at indsætte billeder med indlæggene, det er rettet nu. problemet var at der var en sat grænse ved 90 mb. Ork tænkte jeg, den når vi aldrig, men det gjorde vi så nu er kvoten sat så der ikke skulle blive problemer de næste par år.

Der er nogle der har lidt problemer med at uploade filer. Der kan uploades filer med efternavnet .gif og .jpg og .pdf. og filerne må max være på 1mb. og max 3 filer pr. indlæg og billederne på max 1224 px. Det er filtyper som alle kan håndtere uden større problemer.
Disse begrænsninger er sat ud fra den betragtning at billeder og pdffiler i indlæggene i første omgang skal bruges til at illustrere hvad man skriver.
Dvs at når man f.eks. ønsker at lægge nogle sider fra en instruktionsbog op skal den scannes ind i pdf format 72 dpi til skærmbrug. her bliver man nød til at sætte sig ind i hvordan ens scanner fungerer. Gør man det rigtigt kan man have rigtig mange sider i en pdf fil og alligevel holde sig under 1 mb. grænsen.
billeder der skal lægges op åbner man i et billedprogram rezizer dem til ca. 800X600 pixels, gemmer dem under et nyt navn, så man stadig har originalen, og lægger dem op.

hvis disse begrænsninger på filernes størrelse ikke var der, ville op og download af dem sløve forummet alt for meget og det er der jo ikke nogen der kan have interesse i.

Har I behov for at udveksle større filer må I derfor udveksle mailadresser og gøre det den vej.
Har i mange billeder I vil vise så brug enten dine foto eller send dem til mig, så laver jeg et galleri med dem på http://www.dvtk.dk

_________________
Venlig hilsen Jens


Hellere ægte storhedsvanvid end falsk beskedenhed.. (Erik Clausen)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team